[pic=5_1266147218.jpg]De thuisploeg ging op het elan van vorige week door en greep de Turnhoutenaars onmiddellijk bij de keel. Aanvallend was HBBC te sterk en in verdediging had het geen problemen met een zwak afwerkend Technico. Na het eerste kwart stond het al 23 - 10. Het tweede kwart probeerde Technico nog even aan te klampen, maar wat de bezoekers ook deden, HBBC liep steeds verder weg. Rust 42 - 23. Na de rust kon Technico geen vuist meer maken en HBBC verwende het thuispubliek met bij wijlen schitterende flitsen. Na drie kwart stond het 68 - 42. Het laatste kwart stuwden de supporters HBBC richting honderd punten, maar Herentals bleef steken op 99 punten. Dat kon de pret echter niet bederven. Eindstand: 99 - 60. Punten: Thys 3; Dankers 11; Michotte 15; Meuleman 9; Van Beeck 22; Hens 12; Tomlow 10; Mussche 11; Van Broeck 6